Υπηρεσίες

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η επαγγελματική δραστηριότητα του γραφείου "Interior Design - Decorado" πραγματεύεται παντός τύπου εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, από κατοικίες και εμπορικά καταστήματα μέχρι ιατρεία, φαρμακεία, χώρους αισθητικής, αναψυχής ή ψυχαγωγίας, καθώς και γραφεία.

Γνωρίζοντας πολύ καλά τις λειτουργίες του κάθε χώρου και λαμβάνοντας υπόψη τις αυξανόμενες απαιτήσεις καθώς και τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής, προτείνουμε λειτουργικές και πρωτότυπες διακοσμητικές λύσεις που μεταμορφώνουν ακόμα και τον πιο δύσκολο χώρο, σε ένα μοναδικά διαμορφωμένο περιβάλλον.

Οι έμπειροι διακοσμητές και μηχανικοί, με εμπνευσμένο design, μελετημένες επιλογές χρωμάτων και υλικών καθώς και εργονομικά σχεδιασμένες ειδικές κατασκευές, δημιουργούν προτάσεις για την διακόσμηση και την διαμόρφωση ενός χώρου πάντα μοναδικές και σύμφωνες με το προσωπικό ή επαγγελματικό σας προφίλ.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

- ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ

- ΜΕΛΕΤΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

- ΜΕΛΕΤΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

- ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ

- ΕΠΙΒΛΕΨΕΙΣ

- ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΔΕΙΩΝ

- ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΡΓΟΥ - ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ

- ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

- ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΡΓΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η παρουσίαση των διακοσμητικών και κατασκευαστικών προτάσεων  γίνεται με ψηφιακά μέσα προβολής , δισδιάστατων σχεδίων μελέτης και τρισδιάστατων φωτορελιστικών παραστάσεων.  Πριν καταλήξετε στην απόφαση σας, βλέπετε λεπτομερώς σε φωτογραφίες  και 3D Video το αποτέλεσμα που πρόκειται να πραγματοποιηθεί, καθώς και τις εναλλακτικές προτάσεις που προκύπτουν.

Αναλαμβάνουμε την εκπόνηση μελετών τρισδιάστατων απεικονίσεων και 3D Video για Τεχνικές Εταιρείες, Αρχιτέκτονες και Διακοσμητές με υπευθυνότητα, συνέπεια και πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα.