Projects

Hotel Elysee Residences – Nikiti – Halkidiki
Hotel Elysee Residences, Dine & Wine στη Νικήτη Χαλκιδικής . Η μοντέρνα αισθητική, η λιτή γεωμέτρία καθώς και πολλοί ανοικτοί χώροι αποθήκευσης ήταν οι απαιτήσεις και οι βάσεις για τον σχεδιασμό των δωματίων του Elysee Residences. Η απλότητα συναντάει το lifestyle καθώς η τοποθεσία που βρίσκεται το συγκρότημα είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός. Μοναδική αισθητική σε υπέροχους συνδιασμούς υλικών δίνουν την απόλυτη αίσθηση πολυτέλειας, ελευθερίας, ξεκούρασης και χαλάρωσης.
Εκθεσιακό Περίπτερο στην Euroshop 2017
Με χαρακτηριστικό τις αποχρώσεις του γκρι και τον διακριτικό μοντερνισμό του το Εκθεσιακό Περίπτερο στην Euroshop 2017 με συστήματα εξοπλισμού καταστημάτων, καλωσορίζει τους επισκέπτες. Η διακόσμηση αποπνέει σύγχρονη αισθητική , με πρωταγωνιστές το μέταλλο και τις χρυσές λεπτομέρειες . Εγχείρημα που στέφθηκε από την απόλυτη επιτυχία κερδίζοντας τις εντυπώσεις!!  
Διακόσμηση Αρτοποιείου – Ασπροβάλτα
Διακόσμηση Αρτοποιείου στη Ασπροβάλτα με κύριο χαρακτηριστικό την εναρμονισμένη μίξη διάφορων υλικών!! Οι λεπτές γραμμές και τα νερά του ξύλου, σε συνδυασμό με το ανάγλυφο στοιχείο της μαύρης λάκας στους πάγκους εξυπηρέτησης, προσδίδουν έναν ποιοτικό χαρακτήρα. Το πάτωμα τύπου Alabaster έντυσε το εσωτερικό του καταστήματος με διαχρονικό design και οι υπόλοιπες λευκές και μαύρες επιφάνειες των τοίχων με λιτά και minimal στοιχεία, ολοκληρώνουν τον χώρο. Η σύγχρονη ταυτότητα στη διακόσμηση δεν έσβησε την ζεστή ατμόσφαιρα του χώρου, αντίθετα της πρόσθεσε καλαισθησία και εκλεπτυσμένες γωνιές.
Διακόσμηση Φαρμακείου – Λάρισα
Διακόσμηση Φαρμακείου στη Λάρισα με λευκές επιφάνειες και φυσικά υλικά να ξεκουράζουν το μάτι και να προκαλούν ευφορία και αίσθηση γαλήνης. Εκτυπώσεις με θέμα την δροσιά της φύσης, ξύλινες κατασκευές και χρωματικές πινελιές του πράσινου χρώματος διαταράσσουν την κυριαρχία του λευκού. Ο πάγκος εξυπηρέτησης είναι κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου από corian και οι βιτρίνες που φιλοξενούν τα προϊόντα από λευκή λάκα και πράσινο, φωτιζόμενο Plexy glass. Όλα τα έπιπλα είναι custom made σχεδιασμένα για να διαχωρίσουν τις λειτουργίες ή απλώς να διακοσμήσουν τον χώρο. Ο στόχος του τελικού αποτελέσματος ήταν ένα διακοσμητικό αποτέλεσμα που θα καλύψει κάθε ανάγκη λειτουργικά, θα εκπέμπει θετική ενέργεια  και θα αντέξει στον χρόνο.
Διακόσμηση Cafe Bistrot στο Μόναχο
Μια Διακόσμηση Cafe Bistrot στο Μόναχο με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Σε ένα ολοκαίνουργιο κτίριο μας ανατέθηκε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο cafe που να αντανακλά τον χαρακτήρα της περιοχής. Πηγή έμπνευσης αποτέλεσαν οι τεχνικές που ανατρέχουν σε κλασσικά υλικά - όπως το ξύλο και το μάρμαρο, αλλά και το σύγχρονο ύφος με την πατητή τσιμεντοκονία και το μέταλλο. Η διακόσμηση έγινε με συμπαγείς όγκους τσιμέντου, σμιλεμένους σε σχήματα πέτρας και μασίφ επιφάνειες ξύλου με γεωμετρικό σκάλισμα. Καθαρές γραμμές και μοντέρνα στοιχεία συνδυάζονται σε ένα ευχάριστο και ξεκούραστο περιβάλλον. Το αποτέλεσμα είναι απλό, φρέσκο και επίκαιρο.
Διακόσμηση Studio Φωτογραφίας – Κρύα Βρύση
Διακόσμηση Studio Φωτογραφίας σε vintange ύφος. Ένας χώρος ζεστός και προσιτός, βγαλμένος, λες, από ταινία εποχής!! Το πάντρεμα των φυσικών υλικών με τα συνθετικά είναι μία τάση που μας έρχεται από τα ΄50s και κερδίζει ολοένα έδαφος. Όπως οι καρέκλες με τον σκελετό από ξύλο οξιάς και την πλάτη και το κάθισμα από πολυαιθυλένιο. Πηγή έμπνευσης η ίδια η καλλιτέχνης -  ιδιοκτήτρια (https://www.facebook.com/GiotaSunshinee/?pnref=lhc) που μας οδήγησε στη δημιουργία κάτι διαφορετικού από τα συνηθισμένα μοντέρνα της εποχής. Ζεστό ντιζάιν, pal χρώματα που χαλαρώνουν τις αισθήσεις και ξεκουράζουν το μυαλό. Λόγω τις ιδιαιτερότητας του στυλ, ο χώρος είναι μοναδικός στο είδος του και προορίζεται απόλυτα για δημιουργική και εμπνευσμένη εργασία!!
Διακόσμηση Δωματίων Ξενοδοχείου
Διακόσμηση Δωματίων Ξενοδοχείου με την κατάλληλη καλοκαιρινή ή χειμερινή ατμόσφαιρα που απαιτεί η κάθε γεωγραφική τοποθεσία! Σχεδιασμός με βάση την άνεση και την πολυτέλεια που είναι και το ζητούμενο για τον 21ο αιώνα.Όταν όμως μιλά κανείς σήμερα για πολυτέλεια σε ένα ξενοδοχείο, δεν εννοεί απλώς μία πλήρη παροχή υπηρεσιών που θα καλύψει τις βασικές ανάγκες ύπνου, διατροφής και υγιεινής, δεν εννοεί μόνο έναν άριστο τεχνολογικό εξοπλισμό (internet, τηλεόραση, ραδιόφωνο), αλλά εννοεί κυρίως την πολιτιστική εμπειρία που περιμένει να αποκομίσει κατά τη διαμονή του. Αντιμετωπίσαμε την  διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων με ένα σκηνογραφικό τρόπο, προσπαθώντας με τα διάφορα χρώματα και υλικά, να εντείνουμε τη συναισθηματική φόρτιση των εμπειριών που προσφέρει το ξενοδοχείο. Τα ξενοδοχεία design χρησιμοποιούν το design σαν εργαλείο χωρικής έκφρασης, ακολουθούν τη μόδα, ανανεώνοντας με πολύ μεγαλύτερη συχνότητα το εσωτερικό τους απ’ ό,τι παλαιότερα, και προτείνουν στυλ και τρόπο ζωής με την υπογραφή των ειδικών.
Διακόσμηση Εξωτερικού Χώρου Κατοικίας – Κέρκυρα
Σε μια καταπράσινη έκταση στην βόρεια Κέρκυρα δημιουργήθηκε το απόλυτο περιβάλλον χαλάρωσης και ηρεμίας. Με επίκεντρο την πισίνα σχεδιάστηκαν χώροι ξεκούρασης και διασκέδασης σε διαφορετικούς όγκους και επίπεδα που δένουν αρμονικά με τις γραμμές της κατοικίας και των υπόλοιπων κατασκευών. Το δροσερό πράσινο του γρασιδιού ξεχωρίζει από το αυστηρό σκυρόδεμα και δημιουργεί ένα αρμονικό φόντο για την θέση του μεγάλου καλοκαιρινού κρεβατιού  και τους χώρους φύτευσης, ενώ οι λιτές γραμμές των επίπλων εξωτερικού χώρου σε λευκό χρώμα τονίζουν τον νησιωτικό χαρακτήρα του χώρου.

Διακόσμηση Εξωτερικού Χώρου Κατοικίας – Κέρκυρα  : Ζγέμπα Φωτεινή - Decorado

3D Φωτορεαλισμός έργου : Ζγέμπα Φωτεινή - Decorado

Κατασκευή  έργου : Κυριάκος Κότσαλης  - Storeus Technical Constructional Company

   
Σχεδιασμός Επίπλων Μπάνιου
Ο σχεδιασμός επίπλων μπάνιου και η υψηλής ποιότητας παρουσίαση τους, υλοποιήθηκε με επιτυχία μετά από ιδιαίτερη μελέτη των νέων υλικών που θα χρησιμοποιηθούν. Η σκηνογραφικά επιμελημένη τοποθέτηση τους στο χώρο ακολούθησε τις αρχές του σχεδιασμού που απαιτούνται για να εντυπωσιάσουν και το αποτέλεσμα κέρδισε τις εντυπώσεις στην αγορά. Οι συνδυασμοί χρωμάτων ήταν κάτι που έλειπε από τα έπιπλα μπάνιου. Με τις νέες προτάσεις αισθητικής και άριστης ποιότητας υπάρχει πλέον η δυνατότητα ένα μπάνιο πέρα από λειτουργικό να αποκτήσει και μοναδικό στυλ.
Διακόσμηση Φαρμακείου – Θεσσαλονίκη
Μία διαφορετική διακόσμηση φαρμακείου σε στυλ "New retro". Κάτι που δεν συναντάμε συχνά και πολλές φορές αναζητάμε... Με άλλα λόγια σύγχρονη διακόσμηση με διάθεση νοσταλγίας... Αν ένας χαρακτηρισμός ΔΕΝ μπορεί να αποδοθεί στο στυλ ρετρό και vintage, αυτός είναι "βαρετό". Όχι μόνο έχει πολλές όψεις και διαφορετικές αποχρώσεις, αλλά βρίσκεται και στον πυρήνα της ζωής όλων, μεγαλύτερων και νεότερων!!! Υλικά απλά, χρώματα διαχρονικά και διακοσμητικά αυθεντικά αφήνουν να φανούν όσα πραγματικά αξίζουν σε έναν χώρο που πραγματικά μεταμορφώθηκε χωρίς να χάσει την αρχική του υπόσταση. Ο βασικός σκελετός του μαγαζιού διατηρήθηκε και τα ξύλινα έπιπλα - αντίκες του 1929 αποτελούν και μετά την ανακαίνιση το χαρακτηριστικό της. Οι τοίχοι τρίφτηκαν και περάστηκαν με βερνίκια και τεχνοτροπίες παλαίωσης ώστε να γίνει η σύνδεση του παρελθόντος με την αισθητική του παρόντος. Από τα  διακοσμητικά στοιχεία ξεχωρίζει η συλλογή του ιδιοκτήτη με τα παλιά μπουκαλάκια φαρμάκων που κλέβουν τις εντυπώσεις στην βιτρίνα, τοποθετημένα σε μια σκάλα που μετατράπηκε σε ραφιέρα!!!