Επαγγελματικοί Χώροι

Διακόσμηση Studio Φωτογραφίας – Κρύα Βρύση
Διακόσμηση Studio Φωτογραφίας σε vintange ύφος. Ένας χώρος ζεστός και προσιτός, βγαλμένος, λες, από ταινία εποχής!! Το πάντρεμα των φυσικών υλικών με τα συνθετικά είναι μία τάση που μας έρχεται από τα ΄50s και κερδίζει ολοένα έδαφος. Όπως οι καρέκλες με τον σκελετό από ξύλο οξιάς και την πλάτη και το κάθισμα από πολυαιθυλένιο. Πηγή έμπνευσης η ίδια η καλλιτέχνης -  ιδιοκτήτρια (https://www.facebook.com/GiotaSunshinee/?pnref=lhc) που μας οδήγησε στη δημιουργία κάτι διαφορετικού από τα συνηθισμένα μοντέρνα της εποχής. Ζεστό ντιζάιν, pal χρώματα που χαλαρώνουν τις αισθήσεις και ξεκουράζουν το μυαλό. Λόγω τις ιδιαιτερότητας του στυλ, ο χώρος είναι μοναδικός στο είδος του και προορίζεται απόλυτα για δημιουργική και εμπνευσμένη εργασία!!
Σχεδιασμός Ιατρικού Μηχανήματος Χειρουργικής
Στην στήλη των Project και συγκεκριμένα στην θέση «Επαγγελματικοί Χώροι», προστέθηκε κατ’ εξαίρεση μια διαφορετική δημιουργία. Ο σχεδιασμός ιατρικού μηχανήματος προέκυψε μέσα από επιτυχημένες συνεργασίες με ιατρούς για τη διακόσμηση των ιατρείων τους. Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη τους με τις υπηρεσίες και την δημιουργικότητα μας, μας ανάθεσαν το λίφτινγκ ενός ιατρικού μηχανήματος, λεπτής χειρουργικής. Η πρόκληση ήταν ευχάριστη. Η παλιά εμφάνιση δεν υποστήριζε καθόλου σαν design της δυνατότητες, την τεχνολογία και φυσικά την τιμή του. Η ομάδα των γιατρών που το δημιούργησε τεχνολογικά και πέτυχε κάτι πρωτόγνωρο για τα ιατρικά δεδομένα, ήθελε το προϊόν εμφανισιακά να είναι σαν κομψό γκατζετ, μικρό για να μπορεί να μεταφέρεται, από υλικό που δεν κρατάει βρωμιά και φυσικά να χωράει στο εσωτερικό του τα απαιτούμενα ηλεκτρονικά. Όσο για την λαβή του, έπρεπε να είναι από μέταλλο που δεν ανεβάζει θερμοκρασίες, ανατομική στο χέρι και με λίγο χρώμα για να είναι ευχάριστη στο ασθενή. Ύστερα από σχεδόν ένα χρόνο μελέτης, το προϊόν βγήκε στην παραγωγή και καταφέραμε να ενθουσιάσουμε το κοινό εντός και εκτός Ελλάδας.
Διακόσμηση Νευρολογικού Ιατρείου – Ρετζίκι – Θεσσαλονίκη
Για την διακόσμηση του Νευρολογικού Ιατρείου ακολουθήσαμε διαφορετική οπτική γωνία και αντίληψη, ως αναφορά τους χώρους όπου εφαρμόζεται ιατρική και εξέταση. Ο συνδυασμός  της οικίας γοητείας και της αυστηρής λιτότητας με τα ζεστά χρώματα, κάνουν τον χώρο αναμονής ευπρόσδεκτο σαν σύγχρονο σπίτι. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα έργα τέχνης που επιλέχθηκαν ένα προς ένα, καθώς και τα διακοσμητικά φωτιστικά που φέρουν ονόματα μεγάλων σχεδιαστών του σύγχρονου design, όπως ο Achille Castiglioni. Στον χώρο εξέτασης, κυριαρχεί το λευκό χρώμα, βασικό για την διακόσμηση τέτοιου χώρο καθώς αποπνέει καθαρότητα, αφαιρεί το άγχος και  προσφέρει ψυχική ηρεμία στον επισκέπτη. Τα γήινα χρώματα του ξύλου στα έπιπλα γραφείου εμπνέουν κύρος και οι λευκές καρέκλες των Charles and Ray Eames, δίνουν μια μοντέρνα και ανάλαφρη λεπτομέρεια, κάνοντας το σκηνικό ακόμα πιο ευχάριστο.
Διακόσμηση Επαγγελματικού Χώρου – Νεάπολη – Θεσσαλονίκη
Ακολουθώντας την μόδα τις εποχής, δημιουργήθηκε ένα επαγγελματικός χώρος , με ιδιαίτερο μεράκι. Η απλότητα που κυριαρχεί, όχι μόνο έχει πολλές όψεις και διαφορετικές αποχρώσεις, αλλά πλέον βρίσκεται και στον πυρήνα αυτού που ονομάζουμε σύγχρονη αισθητική. Μοντέρνα έπιπλα, γήινα υλικά και χρώματα, συνδυάζονται με μοντέρνα έργα τέχνης τα οποία στην πραγματικότητα είναι πάνελ υπέρυθρης ακτινοβολίας. Το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει ιδιαίτερα και αποδεικνύει ότι τα απλά, τα σύγχρονα και τα αυθεντικά είναι συνώνυμα του εκλεπτυσμένου γούστου.  Διαβάστε περισσότερα!