Καταστήματα

Εκθεσιακό Περίπτερο στην Euroshop 2017
Με χαρακτηριστικό τις αποχρώσεις του γκρι και τον διακριτικό μοντερνισμό του το Εκθεσιακό Περίπτερο στην Euroshop 2017 με συστήματα εξοπλισμού καταστημάτων, καλωσορίζει τους επισκέπτες. Η διακόσμηση αποπνέει σύγχρονη αισθητική , με πρωταγωνιστές το μέταλλο και τις χρυσές λεπτομέρειες . Εγχείρημα που στέφθηκε από την απόλυτη επιτυχία κερδίζοντας τις εντυπώσεις!!  
Διακόσμηση Αρτοποιείου – Ασπροβάλτα
Διακόσμηση Αρτοποιείου στη Ασπροβάλτα με κύριο χαρακτηριστικό την εναρμονισμένη μίξη διάφορων υλικών!! Οι λεπτές γραμμές και τα νερά του ξύλου, σε συνδυασμό με το ανάγλυφο στοιχείο της μαύρης λάκας στους πάγκους εξυπηρέτησης, προσδίδουν έναν ποιοτικό χαρακτήρα. Το πάτωμα τύπου Alabaster έντυσε το εσωτερικό του καταστήματος με διαχρονικό design και οι υπόλοιπες λευκές και μαύρες επιφάνειες των τοίχων με λιτά και minimal στοιχεία, ολοκληρώνουν τον χώρο. Η σύγχρονη ταυτότητα στη διακόσμηση δεν έσβησε την ζεστή ατμόσφαιρα του χώρου, αντίθετα της πρόσθεσε καλαισθησία και εκλεπτυσμένες γωνιές.
Διακόσμηση Φαρμακείου – Λάρισα
Διακόσμηση Φαρμακείου στη Λάρισα με λευκές επιφάνειες και φυσικά υλικά να ξεκουράζουν το μάτι και να προκαλούν ευφορία και αίσθηση γαλήνης. Εκτυπώσεις με θέμα την δροσιά της φύσης, ξύλινες κατασκευές και χρωματικές πινελιές του πράσινου χρώματος διαταράσσουν την κυριαρχία του λευκού. Ο πάγκος εξυπηρέτησης είναι κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου από corian και οι βιτρίνες που φιλοξενούν τα προϊόντα από λευκή λάκα και πράσινο, φωτιζόμενο Plexy glass. Όλα τα έπιπλα είναι custom made σχεδιασμένα για να διαχωρίσουν τις λειτουργίες ή απλώς να διακοσμήσουν τον χώρο. Ο στόχος του τελικού αποτελέσματος ήταν ένα διακοσμητικό αποτέλεσμα που θα καλύψει κάθε ανάγκη λειτουργικά, θα εκπέμπει θετική ενέργεια  και θα αντέξει στον χρόνο.
Σχεδιασμός Επίπλων Μπάνιου
Ο σχεδιασμός επίπλων μπάνιου και η υψηλής ποιότητας παρουσίαση τους, υλοποιήθηκε με επιτυχία μετά από ιδιαίτερη μελέτη των νέων υλικών που θα χρησιμοποιηθούν. Η σκηνογραφικά επιμελημένη τοποθέτηση τους στο χώρο ακολούθησε τις αρχές του σχεδιασμού που απαιτούνται για να εντυπωσιάσουν και το αποτέλεσμα κέρδισε τις εντυπώσεις στην αγορά. Οι συνδυασμοί χρωμάτων ήταν κάτι που έλειπε από τα έπιπλα μπάνιου. Με τις νέες προτάσεις αισθητικής και άριστης ποιότητας υπάρχει πλέον η δυνατότητα ένα μπάνιο πέρα από λειτουργικό να αποκτήσει και μοναδικό στυλ.