Κατοικίες

Διακόσμηση Κατοικίας – «Underground Villa» – Αθήνα

Η οικολογική φιλοσοφία και η έμπνευση που πηγάζει από την φύση επικράτησαν τόσο στον σχεδιασμό του κτιρίου όσο και στην ενεργειακή μελέτη, αλλά και στην διαμόρφωση όλων των χώρων. Με έναν πιο επιθετικό και δυναμικό τρόπο η εφαρμογή των υλικών και η χρήση των τεχνοτροπιών κάνουν την γεωμετρία και το όνειρο να συναντούνται πέρα από κάθε στερεότυπο και όριο.Οι τοίχοι διακοσμήθηκαν με υπερμεγέθεις εικόνες και ο πειραματισμός με τη φόρμα και τα χρώματα των καθημερινών αντικειμένων οδηγούν σε εκπλήξεις που βρίσκονται διάσπαρτες και συνυπάρχουν με επιλεγμένα κομμάτια design.

Διακόσμηση Κατοικίας - Αρχιτεκτονική μελέτη έργου : Ilias Kouziortis and associates

3D Φωτορεαλισμός έργου - Διακόσμηση Κατοικίας : Ζγέμπα Φωτεινή - Decorado

Διακόσμηση Κατοικίας – Φούρκα – Χαλκιδική
Το πάντρεμα των φυσικών υλικών με τα συνθετικά είναι μια τάση που μας έρχεται από τα 50’s και κερδίζει ολοένα έδαφος στις τάσεις της διακόσμησης. Για την διακόσμηση χρησιμοποιήσαμε design κομμάτια των “Eames”, πολυτελή υλικά, ανοξείδωτο μέταλλο, διακοσμητικές επενδύσεις cement και δέρμα για να καταργήσουμε με τόλμη και φαντασία τα όρια ανάμεσα στο κλασικό και στο μοντέρνο. Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός ουδέτερων αποχρώσεων - λευκό, γκρι, sabbia, ταμπά - δίνουν τον τόνο και χαρακτηρίζουν την εσωτερική επίπλωση έτσι ώστε να ταυτίζονται όχι μόνο λειτουργικά αλλά και αισθητικά με τον ιδιοκτήτη τους. Διαβάστε περισσότερα!
Διακόσμηση Κατοικίας – Ρετζίκι – Θεσσαλονίκη

Σε αυτή την διακόσμηση κατοικίας, εμπνευσμένοι από την συνταγή της κομψότητας, μπλέξαμε κλασικά στοιχεία με σύγχρονα και ποντάραμε στην δύναμη των υλικών που επιλέξαμε. Οι γήινες καφέ αποχρώσεις των επίπλων και τις ταπετσαρίας προσέφεραν ζεστασιά στον χώρο, αλλά εκμοντερνίστηκαν με το γκρι χρώμα του καναπέ διατηρώντας την ισορροπία στην ατμόσφαιρα. Το αποτέλεσμα κερδίζει τις εντυπώσεις καθώς συμπληρώθηκε από ετερόκλητα διακοσμητικά στοιχεία, όπως τα έργα τέχνης με χαρούμενα χρώματα, τα ξύλινα και μπρούτζινα αγαλματάκια και το πρωτότυπο τζάκι αιθανόλης.

Διακόσμηση Κατοικίας – Άνω Πόλη – Θεσσαλονίκη
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συνδυασμός της τεχνολογίας στην αρχιτεκτονική και μίας παραδοσιακής διακόσμησης  έχουν ένα τόσο επιτυχημένο αποτέλεσμα. Σε αυτήν ακριβώς την διαχρονική σχέση βασιστήκαμε και σχεδιάσαμε το εσωτερικό μιας κατοικίας που σε ταξιδεύει σε μία άλλη εποχή! Τίποτα δεν είναι εξεζητημένο και τίποτα κοινότυπο… Τα απολύτως φυσικά υλικά και η συγκλονιστική θέα προς όλη την Θεσσαλονίκη συνυπάρχουν αρμονικά με τα μοντέρνα και vintage έπιπλα. Ο συνδυασμός διαφορετικών στυλ δημιούργησαν ένα σπίτι….. σαλέ!!!