Ξενοδοχεία

Hotel Elysee Residences – Nikiti – Halkidiki
Hotel Elysee Residences, Dine & Wine στη Νικήτη Χαλκιδικής . Η μοντέρνα αισθητική, η λιτή γεωμέτρία καθώς και πολλοί ανοικτοί χώροι αποθήκευσης ήταν οι απαιτήσεις και οι βάσεις για τον σχεδιασμό των δωματίων του Elysee Residences. Η απλότητα συναντάει το lifestyle καθώς η τοποθεσία που βρίσκεται το συγκρότημα είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός. Μοναδική αισθητική σε υπέροχους συνδιασμούς υλικών δίνουν την απόλυτη αίσθηση πολυτέλειας, ελευθερίας, ξεκούρασης και χαλάρωσης.
Διακόσμηση Δωματίων Ξενοδοχείου
Διακόσμηση Δωματίων Ξενοδοχείου με την κατάλληλη καλοκαιρινή ή χειμερινή ατμόσφαιρα που απαιτεί η κάθε γεωγραφική τοποθεσία! Σχεδιασμός με βάση την άνεση και την πολυτέλεια που είναι και το ζητούμενο για τον 21ο αιώνα.Όταν όμως μιλά κανείς σήμερα για πολυτέλεια σε ένα ξενοδοχείο, δεν εννοεί απλώς μία πλήρη παροχή υπηρεσιών που θα καλύψει τις βασικές ανάγκες ύπνου, διατροφής και υγιεινής, δεν εννοεί μόνο έναν άριστο τεχνολογικό εξοπλισμό (internet, τηλεόραση, ραδιόφωνο), αλλά εννοεί κυρίως την πολιτιστική εμπειρία που περιμένει να αποκομίσει κατά τη διαμονή του. Αντιμετωπίσαμε την  διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων με ένα σκηνογραφικό τρόπο, προσπαθώντας με τα διάφορα χρώματα και υλικά, να εντείνουμε τη συναισθηματική φόρτιση των εμπειριών που προσφέρει το ξενοδοχείο. Τα ξενοδοχεία design χρησιμοποιούν το design σαν εργαλείο χωρικής έκφρασης, ακολουθούν τη μόδα, ανανεώνοντας με πολύ μεγαλύτερη συχνότητα το εσωτερικό τους απ’ ό,τι παλαιότερα, και προτείνουν στυλ και τρόπο ζωής με την υπογραφή των ειδικών.
Διακόσμηση Luxury Bungalows – Ουρανούπολη – Χαλκιδική
Το γυαλιστερό μαρμάρινο δάπεδο και οι πολυτελείς κατασκευές σε όλους τους τύπους κατοικίας των bungalow, προσφέρουν μια πρώτη σαφή εικόνα για το εκλεκτικό κριτήριο του ιδιοκτήτη σε ότι αφορά την διακόσμηση. Ένα έργο υψηλών προδιαγραφών με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που στέκεται στον αντίποδα της σύγχρονης μίνιμαλ αισθητικής. Υπόνοιες μοντέρνων στοιχείων τονίζουν επιλεγμένα σημεία του χώρου και ξετυλίγουν εντυπωσιακά το νήμα των αντιθέσεων ανάμεσα στο χρυσό, στο αστραφτερό και στο ανάλαφρο λευκό.
Διακόσμηση Ξενοδοχείου “Galaxias” – Αγία Τριάδα – Θεσ/νίκη
Exclusive αλλά και φιλική ατμόσφαιρα σε ένα Hotel Roof Βar που σχεδιάστηκε και ανακαινίστηκε εξ‘ ολοκλήρου από την αρχή. Δροσεροί και ζεστοί τόνοι εναλλάσσονται σε ένα παιχνίδι κομψότητας και θαλπωρής. Το ξύλο κυριαρχεί ως δομικό στοιχείο στην οροφή που έχει τη δυνατότητα να ανοίγει το καλοκαίρι, αλλά και ως διακοσμητικό, όπως στα τραπέζια και τους καναπέδες του καθιστικού αλλά και στην επένδυση του bar. Το φωτιζόμενο plexy glass και το γυαλί έρχονται να συμπληρώσουν το cosy πλην όμως μοντέρνο σκηνικό.