Περιβάλλοντες Χώροι

Διακόσμηση Εξωτερικού Χώρου Κατοικίας – Κέρκυρα
Σε μια καταπράσινη έκταση στην βόρεια Κέρκυρα δημιουργήθηκε το απόλυτο περιβάλλον χαλάρωσης και ηρεμίας. Με επίκεντρο την πισίνα σχεδιάστηκαν χώροι ξεκούρασης και διασκέδασης σε διαφορετικούς όγκους και επίπεδα που δένουν αρμονικά με τις γραμμές της κατοικίας και των υπόλοιπων κατασκευών. Το δροσερό πράσινο του γρασιδιού ξεχωρίζει από το αυστηρό σκυρόδεμα και δημιουργεί ένα αρμονικό φόντο για την θέση του μεγάλου καλοκαιρινού κρεβατιού  και τους χώρους φύτευσης, ενώ οι λιτές γραμμές των επίπλων εξωτερικού χώρου σε λευκό χρώμα τονίζουν τον νησιωτικό χαρακτήρα του χώρου.

Διακόσμηση Εξωτερικού Χώρου Κατοικίας – Κέρκυρα  : Ζγέμπα Φωτεινή - Decorado

3D Φωτορεαλισμός έργου : Ζγέμπα Φωτεινή - Decorado

Κατασκευή  έργου : Κυριάκος Κότσαλης  - Storeus Technical Constructional Company

   
Διακόσμηση Εξωτερικού Χώρου Ξενοδοχείου – Ακτή Σαλονικιού
Διακόσμηση εξωτερικού χώρου ξενοδοχείου με κλασσικό στιλ. Ο περιβάλλοντας χώρος γεμάτος πράσινο συμπληρώνει απόλυτα το  καλοκαιρινό τοπίο και η πισίνα με την πανοραμική θέα δίνει την απόλυτη αίσθηση πολυτέλειας που αρμόζει στην τοποθεσία του οικοπέδου.
Διακόσμηση Εξωτερικού Χώρου Κατοικίας – Θεσσαλονίκη
Σε αυτή την κατοικία σχεδιάσαμε την διαμόρφωση του μπαλκονιού. Ένα μπαλκόνι που χρειαζόταν μια αλλαγή που θα το έκανε λειτουργικό και ευχάριστο. Μεγάλο σε μέγεθος, φιλοξένησε άνετα ένα σαλόνι εξωτερικού χώρου με την ομπρέλα του καθώς κι ένα μικρό και κομψό συντριβάνι. Η αίσθηση του τρεχούμενου νερού πάντα είναι μία χαρούμενη, δροσερή νότα και μην ξεχνάμε ότι είναι και πολύ καλό feng shui. Για το δάπεδο χρησιμοποιήθηκε πλακάκι και λεπτομέρειες σχιστόλιθου εισαγωγής στο χρώμα του κάστανου.

 
Διακόσμηση Κοινόχρηστου Εξωτερικού Χώρου – Θεσσαλονίκη
Διακόσμηση κοινόχρηστου εξωτερικού χώρου πολυκατοικιών. Ένα δύσκολο και εγκαταλειμμένο σημείο, που χρειαζόταν την κατάλληλη διαμόρφωση για να μετατραπεί σε  έναν ευχάριστο και φιλόξενο χώρο.